Noże kuchenne
Rodzina wysokiej jakości japońskich noży kuchennych dedykowanych zarówno profesjonalnym kucharzom, jak i amatorom kuchennych eksperymentów.
Każdy nóż z kolekcji posiada swój wyjątkowy kształt, podyktowany doświadczeniem japońskich mistrzów metalurgii oraz ekspertów w przyrządzaniu posiłków.
Wśród nich noże typu:
- Nakiri - do szatkowania warzyw;
- Gyutou - do mięsa i ryb;
- Santoku - do warzyw i mięs (wszechstronny);
- Bunka - do warzyw i mięs (podstawowy nóż kuchenny);
Wyników 1 - 11 z 11Pokaż:
Pozycje na stronę
Wyników 1 - 11 z 11Pokaż:
Pozycje na stronę
- Kątomierz 180st jednoramienny( Kategorie: Kątowniki i kątomierze);
- Docisk z przesuwem 20mm poziomy( Kategorie: Ściski i imadła);
- Japoński kamień wodny King 1200( Kategorie: Ostrzenie);